Kosovë

Komuna e Gjakovës më 2022 ka në dispozicion 9 milionë euro për investime kapitale

 

Komuna e Gjakovës po mban këto ditë dëgjime buxhetore nëpër lokalitete të ndryshme, në kuadër të informimit të qytetarëve për potencialet buxhetore dhe planifikimet për shpenzimin e këtij buxheti në vitin 2022 si dhe marrjen e informatave mbi nevojat e qytetarëve.

Takime me këtë tematikë deri tani janë bërë në fshatrat Skivjan, Hereq, Dujakë, Planqor, Osek, Bec, Cërmjan, Molliq e Sheremetaj.