Kosovë

Dështon konkursi për drejtorë në tetë shkolla të Podujevës

 

Në tetë shkolla të Komunës së Podujevës do të ripërsëritet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë.

Në muajin qershor Drejtoria e Arsimit në Podujevë e kishte rishpallë konkursin për 32 shkolla, 28 prej të cilave për drejtorë dhe 4 për zëvendësdrejtorë.