Kosovë

132 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës

 

132 pacientë me koronavirus janë të shtrirë në Spitalin Rajonal të Pejës.

Sipas njoftimit nga spitali, 113 pacientë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe nëntë pacientë janë në CPAP.