Kosovë

Qendra e Vaksinimit në Gjakovë deri tani ka administruar 71 mijë e 718 doza të vaksinave

 

Qendra e Vaksinimit në Gjakovë deri sot ka administruar 71 mijë e 718 doza të vaksinave, 43 mijë e 562 doza të para, dhe 28 mijë e 156 me dy doza. Kështu ka bërë me dije të mërkurën për KOHËN, drejtoresha për Shëndetësi në Komunën e Gjakovës, Afërdita Spahiu-Shllaku.

Ajo ka njoftuar se aktualisht Qendra e Vaksinimit ka vaksina të mjaftueshme dhe se ka një interesim të madh të qytetarëve për t'u vaksinuar.