Kosovë

25 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

 

128 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës.

Sipas njoftimit, 105 pacientë janë në oksigjenoterapi dhe nëntë pacientë po trajtohen me metodën CPAP.