Kosovë

Dezinsektimi në Shtime nis të hënën

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Komuna e Shtimes ka njoftuar qytetarët se në këtë qytet dhe në fshatra përreth më 20 shtator (e hënë), në ora 18:30 do të nis dezinsektimi.

Sipas njoftimit, dezisektimi do të përfshinë të gjitha rrugët e qytetit të Shtimes dhe këto fshatra: Davidovc, Rashincë, Gllavicë, Muzeqinë, Vojnoc, Gjurkoc, Godanc i Poshtëm, Godanc i Epërm dhe Lagje të Pajtimit.