Kosovë

Godina e re Spitalit në Ferizaj, peng i politikës

Foto: KTV
 

Drejtuesit e spitalit dhe Komuna e Ferizajt kanë kërkuar mbështetje nga Ministria e Shëndetësisë që projekti të finalizohej sa më shpejt, derisa kërkesat e qytetarëve për hospitalizim janë të mëdha.

Mosfinalizimi i punimeve ka bërë që të vështirësohet puna e stafit mjekësor gjatë kohës së pandemisë. Drejtori Spitalit rajonal në Ferizaj, Halit Gërbeshi, thotë se e ka të vështirë të menaxhojë punën në kohë pandemie në kushtet çfarë ofron godina e vjetër.