Kosovë

Në Spitalin e Gjakovës, 32 pacientë me COVID-19, 20 me oksigjeno-terapi

 

Në Spitalin e Përgjithshëm "Isa Grezda" në Gjakovë janë të shtrirë 32 pacientë me COVID-19.

Drejtori i këtij spitali, Hilmi Shala, ka njoftuar se 20 nga këta pacientë janë me oksigjeno-terapi, 1 me CPAP maskë dhe një në respirator.