Kosovë

​Një pjesë e Podujevës për më shumë se 10 orë mbetet pa energji elektrike

 

Një pjesë e qytetit të Podujevës dhe disa fshatra përreth janë përballur me mungesë të energjisë elektrike gjatë tërë ditës së hënë.

Ndërprerja e energjisë elektrike në këto pjesë ka nisur në orën 09:17 dhe ka vazhduar deri në orën 19:40.