Kosovë

Kompanitë e autobusëve në Ferizaj rrisin çmimin e biletave, reagojnë studentët e qytetarët

 

Kompanitë transportuese të udhëtarëve në Ferizaj, që nga fillimi i kësaj jave kanë rritur çmimet e biletave për rreth 50 për qind në shumicën e linjave, me arsyetime se janë rritur çmimet e derivateve dhe shpenzimet tjera ditore.

Vetëm në relacionin Ferizaj-Prishtinë bileta prej 1 euro për studentë është rritur në 1.50 euro. Ndërkaq për udhëtarët e rregullt nga 2 euro është rritur në 2.50 euro.