Kosovë

Malisheva përkujtoi 15 maturantët që vdiqën gjatë kthimit nga ekskursioni në Shqipëri

 

Malisheva ka përkujtuar 15 maturantët që vdiqën në një aksident komunikacioni në Fushë-Arrëz të Shqipërisë më 2004, derisa po ktheheshin nga ekskursioni.

Nxënësit e Gjimnazit “Hamdi Berisha” të Malishevës e kanë bërë ritualin e përvitshëm, duke ecur këmbë nga shkolla e tyre e deri tek varrezat e maturantëve, në Lagjen e Gurit në Malishevë, ku kanë vendosur kurora lulesh dhe kanë nderuar e përkujtuar ish-nxënësit e shkollës së tyre.