Kosovë

Vetëm dy persona me COVID kanë shprehur vullnetin për të votuar në Gjilan

 

26 persona janë të infektuar me COVID-19 aktualisht në komunën e Gjilanit. Por prej tyre vetëm dy kanë shprehur vullnetin që të votojnë për të parin e kësaj komune.

Kryesuesi komunal zgjedhor, Ferid Shabani konfirmon që të gjitha qendrat në Gjilan janë hapur në kohë dhe se janë të pajisur me materialet sensitive dhe jo sensitive.