Kosovë

Në Podujevë mungojnë disa komisionerë, zëvendësohen me të tjerë

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Kryesuesi i Komisionit Komunal Zgjedhor (KKZ) në Podujevë, Islam Demolli, ka thënë se të gjitha qendrat e votimit në këtë komunë janë hapur në orën 07:00 dhe se deri tash nuk ka pasur asnjë problem rreth procesit zgjedhor. Megjithatë, ai ka treguar se në mëngjes kanë munguar disa komisionerë, të cilët, sipas tij, janë zëvendësuar me të tjerë.

“Të gjitha qendrat e votimit janë hapur në orën 07:00 dhe asnjë problem nuk e kemi deri tash. Kemi pasur mungesë të 5-6 komisionerëve, por ata janë zëvendësuar dhe procesi zgjedhor po zhvillohet normalisht”, ka theksuar Islam Demolli.