Kosovë

Ahmeti fillon mandatin e ri si kryetar i Lipjanit, ndonëse ende po numërohen votat

 

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka nisur menjëherë mandatin e ri pas rezultateve preliminare, megjithëse ende nuk janë numëruar të gjitha votat. Pas numërimit të 95.02 për qind të votave, Ahmeti kryeson me 56.45 për qind, ndërsa Adnan Rrustemi i Vetëvendosjes është i dyti me 22.96 për qind.

Në një ceremoni solemnne të organizuar nga stafi i administratës komunale, Ahmeti ka thënë se ndjehet obligues dhe falënderues për të gjithë qytetarët e komunës së Lipjanit që kanë dhënë besimin në këto zgjedhje por kanë treguar edhe një kulturë të lartë gjatë komunikimit në terren.