Kosovë

LDK-ja e Malishevës e gatshme për koalicion në balotazh, pret ofertën më serioze

 

Malishevë, 19 tetor - Gara zgjedhore për kryetar komune në Malishevë ka shkuar në balotazh dhe faktor kyç për rezultatin në raundin e dytë është Lidhja Demokratike e Kosovës(LDK).

Kjo parti është renditur e treta, me një përqindje të vogël përpara të katërtës, Vetëvendosjes. Derisa kandidati për kryetar i LVV-së, Alban Krasniqi ka dalë me thirrje publike për bojkotimin e balotazhit nga simpatizantët e Vetëvendosjes, shpresat e dy partive që shkojnë në balotazh, Nismës Socialdemokrate dhe PDK-së janë tek votat e LDK-së dhe votueseve të saj.