Kosovë

Bie numri i fëmijëve të braktisur në Malishevë

 

Braktisja e fëmijëve në Komunën e Malishevës është reduktuar dukshëm, ka thënë për KOHËN drejtori i Qendrës për Punë Sociale në këtë komunë, Afrim Zogaj.

Vitin e kaluar sipas Zogajt ka qenë vetëm një rast dhe atë QPS-ja ia ka dalë ta rregullojë duke i ribashkuar prindërit e foshnjës që ishin në procedurë të divorcimit, duke siguruar kështu strehën më të mirë për fëmijën e braktisur - familjen e tij.