Kosovë

Jashari akuzon KQZ-në, PZAP-në dhe Supremen se heshtën para manipulimeve të votave në Skenderaj

 

Kryetari aktual i Skenderajt, Bekim Jashari, ka akuzuar KQZ-në, PZAP-në dhe Gjykatën Supreme, se kanë heshtur para manipulimeve me vota, që siç pretendon ai, kanë ndodhur në këtë komunë në zgjedhjet e 17 tetorit.

Jashari përmes një statusi në Facebook reagoi pas certifikimeve të rezultateve nga KQZ-ja, ku potencoi se blerja e votave, presioni i zyrtarëve të caktuar politik mbi votuesit dhe manipulimi i procesit zgjedhor përmes sistemit të “trenit bullgare”, sipas tij, ishin krejt normale për institucionet e lartpërmendura.