Kosovë

Prezantohet raporti i BE-së për potencialet e turizmit të butë në Deçan

 

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ia ka prezantuar dhe dorëzuar të enjten Komunës së Deçanit një dokument të rëndësishëm për mundësitë e zhvillimit të turizmit të butë me potencialin që ka, të punuar nga ekspertë të BE-së. Këtë dokument, kryetari i Deçanit e ka vlerësuar si dokument më të rëndësishmin për Deçanin në kohën e fundit

Mundësitë e zhvillimit të turizmit të butë në Deçan ishin në fokus të takimit të shefit të Zyrës së BE-së në Kosovë me drejtuesit e kësaj komune.

Me vete, Tomas Szunyog kishte edhe një raport të punuar, bazuar në një studim të kryer nga ekspertët e angazhuar nga Bashkimi Evropian për potencialet dhe mundësitë e zhvillimit të turizmit të butë në këtë komunë.