Kosovë

28 nëntori në Shtime shënohet me ngritjen e shtatores së komandantit Adem Jashari

FOTO: KOHA
 

Festa e 28 Nëntorit në komunën e Shtimes është shënuar me përurimin e shtatores së komandantit legjendar Adem Jashari në qendër të qytetit.

Në një fjalë rasti kryetari në detyrë i komunës së Shtimes, Naim Ismajli, ka thënë se për Ditën e Flamurit dhe ditën e ditëlindjes së komandantit legjendar Adem Jashari po promovojnë shtatoren në qendër të qytetit.