Kosovë

Muharremaj: Komunë më të pastër se Suhareka nuk ka

 

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, ka thënë se ai është në çdo kohë në shërbim të qytetarëve të kësaj komune. Madje, ai shton se nuk ka rëndësi orari, pasi është gjithmonë në terren. Muharremaj e konsideron Suharekën si komunën më të pastër në Kosovë.

Muharremaj fitoi mandatin e dytë si kryetar i Suharekës në zgjedhjet e 17 tetorit, duke fituar pa balotazh, gjë që nuk e kishte bërë askush në këtë komunë që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës. Ai thotë se mandatin e fitoi me punë dhe angazhim 24 orë në terren.