Kosovë

Ramosaj nis mandatin e dytë në krye të Deçanit

 

Kuvendi Komunal i Deçanit ka mbajtur mbledhjen inauguruese në të cilën është betuar kryetari Bashkim Ramosaj dhe anëtarët e zgjedhur të kuvendit. Ramosaj ka thënë se edhe për katër vjet do të punojë në realizimin e ëndrrës së qytetarëve të kësaj komune për një Deçan më të zhvilluar.

Bashkim Ramosaj i cili ka udhëhequr me këtë komunë edhe gjatë katër viteve të fundit, ka thënë se përpara e kanë edhe një mandat sfidues.