Kosovë

Xhafer Gashi synon të qeverisë i vetëm në Obiliq

 

Kryetari i rizgjedhur i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi po synon që të qeverisë i vetëm në katër vjetët e ardhshme. Në një përgjigje të zyrtares për marrëdhënie me publikun, Arba Mirena, që është në kuadër të Zyrës së kryetarit Gashi, thuhet se edhe gjatë garës zgjedhore Iniciativa Qytetare për Obiliqin koalicionin e vetëm e ka pasur me qytetarin.

“Iniciativa Qytetare për Obiliq në zgjedhjet e 17 tetorit, ka dalë subjekti politik më i votuar si në garën për Asamble Komunale ashtu edhe në kandidaturën për kryetar komune. Në ruandin e dytë Iniciativa Qytetare për Obiliq dhe kandidati i saj për kryetar z.Xhafer Gashi, bindshum ka fituar mandatin e ri qeverisës (2022-2025). Iniciativa Qytetare për Obiliq si subjekti politik më i votuari nga të gjitha subjektet e tjera garuese sa kanë qenë në Obiliq, koalicionin e vetëm e ka me qytetarët e Obiliqit”, ka theksuar Arba Mirena.