Kosovë

Latifi jep betimin si kryetar i Rahovecit

 

Kryetari i rizgjedhur i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, sot ka dhënë betimin për kryetar të kësaj komune.

Latifi në seancën inauguruese të Kuvendit Komunal të Rahovecit, tha se do t’iu shërbejë qytetarëve me nder, përgjegjësi, transparencë dhe llogaridhënie.