Kosovë

Bulliqi zotohet se zyra e kryetarit do të udhëhiqet nga parimi i gjithëpërfshirjes

 

Trajtim të barabartë për të gjithë qytetarët e Podujevës është zotuar se do të ketë në mandatin katërvjeçar kryetari Shpejtim Bulliqi, i cili të premten e ka zyrtarizuar vazhdimin e mandatit që e kishte nisur një vit më herët.

Bulliqi dhe këshilltarët e rinj të Kuvendit Komunal të Podujevës e kanë bërë betimin solemn në mbledhjen inauguruese që është organizuar të premten. Kjo mbledhje ka nisur me intonimin e himnit të Kosovës dhe atij kombëtar.