Kosovë

Vërshohet rruga në fshatin Polluzhë, shkak të reshurat

 

Të reshurat e shiut gjatë orëve të vona të së dielës dhe të hënës, kanë shkaktuar rritje të nivelit të ujit në disa zona.

Përmes një videoje e cila është publikuar në Facebook nga Komuna e Drenasit vështirësim të qarkullimit të trafikut për shkak të ujit ka në rrugën regjionale Drenas-Skenderaj, përkatësisht të rreth rrotullimi në fshatin Polluzhë, por edhe në disa pjesë të tjera.