Kosovë

Rrëshqitje dheu në Restelicë, rrezik për banorët

Foto: Ilustrim
 

Deputeti Adem Hoxha ka alarmuar për rrezikun që u paraqitet banorëve në fshatin Restelicë të Dragashit për shkak të rrëshqitjes së dheut.

Përmes një njoftimi të plasuar të hënën mbrëma nga llogaria e Partisë së Bashkuar Gorane dhe të firmosur nga deputeti Hoxha, thuhet se disa shtëpi tashmë janë bllokuar.