Kosovë

Komuna e Lipjanit mbetet pa internet

 

Që nga mëngjesi Komuna e Lipjanit po përballet me mungesë të rrjetit të internetit si pasojë e dëmtimit të kabllove gjatë punimeve në ndërtimin e hekurudhës.

Komuna ka njoftuar se të gjithë qytetarët që kanë nevojë për shërbime të ofiqarisë mund t’i marrin në zyrat e vendit në fshatrat Janjevë, Magure, Kraishtë dhe Shalë.