Kosovë

Haziri mban mbledhjen e fundit si kryetar komune

Foto: Komuna e Gjilanit
 

Kryetari në detyrë i Gjilanit, Lutfi Haziri, të mërkurën, ka mbajtur mbledhjen e fundit në këtë cilësi me Komitetin për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Haziri ka falënderuar yë gjithë për bashkëpunimin në ruajtjen e shëndetit publik.