Kosovë

Aliu betohet si kryetar i Shtimes

 

Kuvendi Komunal i Shtimes ka mbajtur seancën inauguruese, ku u betuan kryetari i zgjedhur, Qemajl Aliu dhe asamblistët e rinj të kësaj komune. Me 11 vota për gjatë kësaj seanca inauguruese është zgjedhur edhe kryesuesi i Kuvendit Komunal të Shtimes, Adnan Ademaj.

Në ceremoninë solemne, kryetari Aliu u betua se si udhëheqës i komunës së Shtimes do t’i kryej me nder dhe përgjegjësi detyrat e tij ndaj qytetarëve të kësaj komune pa dallime partiake.