Kosovë

Tri klasa në tri shkolla në Podujevë kanë kaluar online shkaku i rasteve me COVID

Foto: Illustrim
 

Në të gjitha shkollat e Komunës së Podujevës dhe ato të Obiliqit mësimi është duke u zhvilluar me prani fizike sipas skenarit A, përjashtimisht tri klasa në tri shkolla të Podujevës.

Në shkollën “Pavarësia” në Sibofc, “Naim Frashëri” dhe Shkolla e Mesme Teknike “Fan S. Noli” në qytet, klasa, pas disa rasteve pozitive me COVID-19, kanë shkuar në mësim ‘online’.