Kosovë

Prizren, gjoba për kundërvajtësit në trafik dhe shkelësit e masave anti-Covid

 

Dhjetëra gjoba janë shqiptuar nga Njësia rajonale e trafikut në Prizren për pjesëmarrësit në komunikacion që nuk i kanë respektuar rregullat e trafikut, si dhe për shkeljen e masave anti-Covid.

Sipas zyrtarëve policorë, këto veprime janë ndërmarrë me qëllim të rritjes së sigurisë në trafik, por edhe mbrojtjen e shëndetit publik, marrë parasysh rritjen e të numrit të të infektuarve gjatë ditëve të fundit.