Kosovë

Tri shkolla të Vitisë kalojnë në mësim online

 

Tri shkolla të Vitisë nga e hëna do të zhvillojnë mësimin sipas skenarit C (online), për shkak të rritjes së numrit të infektuarve me koronavirus në mesin e nxënësve dhe mësimdhënësve.

SHFMU “Dëshmorët e Vitisë” në Viti, SHFMU “Nazmi Pajaziti” në Radivojc dhe SHFMU “Skender Emerllahu” në Ramjan kanë kaluar në skenarin C, siç ka njoftuar Komuna e Vitisë.