Kosovë

Rahovec, inspektorët komunalë ndalojnë ekspozimin e mallrave nëpër trotuare

 

Komuna e Rahovecit ka dalë me një njoftim për subjektet afaristë që veprojnë brenda kësaj komune, që të lirojnë trotuaret nga ekspozimi i mallrave para lokaleve të tyre.

Nga kjo komunë u bë e ditur se inspektorët komunalë kanë dalë në terren për të ndaluar ekspozimin e mallrave para lokaleve dhe të vendosjes së frigoriferëve pa leje në hapësira publike.