Kosovë

Prej nesër dy shkolla në Ferizaj kalojnë në mësim “online”

 

Dhjetëra mësimdhënës kanë rezultuar pozitivë me Covid-19 në shkollën ekonomike “Faik Konica” në Ferizaj dhe në shkollën “Muharrem Shemsedini” në fshatin Bibaj.

Si pasojë e kësaj, këshilli i shkollave në koordinim me drejtorinë Komunale të Arsimit kanë marrë vendim që mësimi të kalojë “online”.