Kosovë

Mbyllen dy shkolla në Skenderaj shkaku i rritjes së rasteve me koronavirus

Foto: Ilustrim
 

Komuna e Skenderaj ka njoftuar se për shkak të rritjes së rasteve me koronavirus në mesin e mësimdhënësve dhe nxënësve, janë mbyllur gjimnazi “Hamës Jashari”, SHMLP “Anton Çetta”, ndërsa në SHFMU “Ahmet Delia”, niveli i mesëm i ulët do të zhvillojë mësimin online.

Sipas njoftimit të Komunës së Skenderajt, pas mbylljes së Institucionit Parashkollor “Nëna Zahide”, që u mbyll javën e kaluar, task-forca në nivel shkolle ka vendosur për mbylljen e dy shkollave të mesme.