Kosovë

Pesë shkolla në Komunën e Vitisë po e zhvillojnë mësimin online

 

Pesë shkolla në komunën e Vitisë janë duke zhvilluar procesin mësimor në skenarin C, ka bërë të ditur Fatnardha Emini, drejtoreshë e Arsimit në këtë komunë.

Emini ka bërë të ditur në emisionin “SOT” të KTV-së, se kjo komunë ka udhëzuar testimin e të gjitha shkollave, duke parë numrin në rritje të rasteve ndër nxënës dhe mësimdhënës.