Kosovë

Të përjashtuarit e LDK-së në Malishevë kontestojnë legjitimitetin e kryesisë së degës

 

Dega e LDK-së në Malishevë, 32 vjet pas themelimit po përballet me përplasje të brendshme ku identifikohen dy rryma.

E gjithë përballja u shpërfaqë gjatë muajit të kaluar kur gjysma e anëtarëve të LDK-së në Kuvendin Komunal (3 nga 6) lidhën koalicion pa miratimin e partisë me Nismën dhe kryesues i Komunës së Malishevës me mbështetjen e Nismës Socialdemokrate u zgjodh Argjend Thaçi i LDK-së, përkundër qëndrimit të kryesisë së degës dhe kryetarit të saj që të mos shkohet në koalicion me Nismën.