Kosovë

Zyrtari në Gjakovë: Mbyllje totale të shkollave për 10 ditë dhe vaksinim masiv të nxënësve

SHFMU
 

Vala e infeksioneve tek nxënësit e shkollave të Komunës së Gjakovës po vazhdon të ketë rritje.

Aktualisht në këtë komunë 6 shkolla po e organizojnë mësimin sipas skenarit C, në mësim online, ndërkohë që janë gjithsejtë 213 paralele që ndjekin këtë formë mësimi në gjithë komunën.