Kosovë

VV-ja në Gjakovë kërkon që parkingjet t'i jepen në shfrytëzim Stacionit të Autobusëve

 

"Propozuam që të gjitha parkingjet në qytetin e Gjakovës t'i jepen në shfrytëzim Ndërmarrjes Komunale 'Stacioni i Autobusëve' në mënyrë që kjo ndërmarrje që me vite përballet me vështirësi, të ngritë të hyrat, të zgjerojë kapacitetet e shërbimeve dhe të krijojë vende të reja të punës", ka bërë me dije Ali Tafarshiku, anëtar i Kuvendit Komunal të Gjakovës nga radhët e Vetëvendosjes, për një ide që e ka prezantuar në mbledhjen e fundit të Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF).

Ai ka kërkuar mbështetje nga Komuna e Gjakovës për këtë propozim.