Kosovë

Themelimin e drejtorive të reja në Fushë-Kosovë opozita e quan pazar

 

Komuna e Fushë-Kosovës i ka nisur procedurat për themelimin e 3 drejtorive të reja, duke miratuar një vendim në Kuvendin Komunal. Por opozita në këtë komunë po konsideron se pushteti lokal po e bën këtë pa i përfillur procedurat ligjore dhe vetëm për pazare politike. Zyrtarët komunalë thonë se këtë çështje e kanë të rregulluar me një dokument të brendshëm

Fushë-Kosovë, 20 shkurt - Me shpërfillje ligjore po konsiderohet se i ka nisur procedurat pushteti komunal i Fushë-Kosovës për themelimin e tri drejtorive të reja.

Opozitarët thotë se Komuna e ka anashkaluar dokumentin më të lartë, siç është Statuti, për t’i hapur rrugë kësaj iniciative.