Kosovë

Lipjani ndan 120 bursa për studentë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Komuna e Lipjanit i ka ndarë 120 bursa me nga 500 euro për studentët e dalluar. Në mesin e listave të studentëve të dalluar, përfitues të bursave janë edhe studentët pjesë e asistencës sociale, familjeve të dëshmorëve, invalidëve dhe veteranëve të luftës. Ndërkohë, rregullorja për bursa të studentëve pritet të hyjë në fazën e plotësim-ndryshimit gjatë muajve të ardhshëm dhe të nisin procedurat për pjesën e dytë të bursave për studentët.

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, tha se në Lipjan ka shumë studentë të dalluar dhe ndoshta të gjithë e meritojnë të jenë përfitues të bursës, por aktualisht këto janë mundësitë komunale, derisa po punohet që edhe në të ardhmen të jepet edhe pjesa tjetër e bursave.