Kosovë

Në Ferizaj ndëshkohen disa furra të bukës për mungesë të higjienës

Foto: Ilustrim
 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës në regjionin e Ferizajt së fundi ka nisur një aksion për inspektimin e furrave të bukës dhe bizneseve të tjera që kanë të bëjnë me ushqimin, lidhur me gjendjen e tyre higjienike.

Deri më tash janë shqiptuar dhjetëra vërejtje e ndëshkime me qëllim të përmirësimit të gjendjes së objekteve dhe kushteve tjera.