Kosovë

Lipjani në hall me hajnat e kapakëve të pusetave

 

Qyteti i Lipjanit është në hall të madh me hajdutët e kapakëve të pusetave të rrjetit të ujërave atmosferik dhe të kanalizimit. Vjedhja e tyre është bërë temë diskutimi të mërkurën në Kuvendin Komunal të Lipjanit, derisa nga ekzekutivi por edhe nga kuvendarët, u kërkua bashkëpunim me Policinë dhe qytetarët për identifikimin e personave të tillë.

Shefi i Grupit të kuvendarëve në KK të Lipjanit nga PDK-ja, Arsim Jashari, tha se në fshatin Banullë e Llugaxhi, pjesa më e madhe e kapakëve nëpër rrugë janë vjedhur, derisa ka kërkuar që të zëvendësohen e të mbikëqyren.