Kosovë

LDK-ja konteston ligjshmërinë e Rregullores për institucionet edukative-arsimore

Komuna e Podujevës
 

Të jashtëligjshme po e konsiderojnë përfaqësues të Lidhjes Demokratike në Podujevë Rregulloren e re për institucionet edukative-arsimore në këtë komunë.

Dokumenti, i cili është miratuar në seancën e fundit të Kuvendit Komunal, ata kanë thënë se bie ndesh me Ligjin për zyrtarët publikë, me atë të punës dhe me dokumente të tjera të nivelit qendror.