Kosovë

Turbullimi i ujit në Deçan, rezultatet e analizave fiziko-kimike brenda kufijve

 

Disa banorë të fshatërave të Deçanit, si Carrabreg, Prilep, Llukë e Ulët, Prapaqan dhe Isniq, kanë kërkuar ndihmë mjekësore.

Arsyeja ishte menduar se është nga helmimi nga uji.