Kosovë

Inspektorati në Lipjan rrënon tri objekte pa leje

 

Inspektorati i Komunës së Lipjanit ka nisur një aksion për parandalimin e ndërtimeve pa leje në prona publike dhe ato private.

Ky aksion ka rezultuar me rrënimin e disa objekteve përfshirë terasave dhe konstruksioneve të hekurit mbi objekte të ndryshme.