Kosovë

Kërkohet finalizimi i objektit të ri të Spitalit të Ferizajt

 

“Ndër vite është bërë kërkesa që të kemi një objekt modern, meqenëse qytetarët e Ferizajt e meritojnë shumë më shumë. E meritojnë një objekt që të trajtohen në mënyrë të dinjitetshme, por edhe mjekët dhe personeli shëndetësor të ofrojnë një shërbim të dinjitetshëm. Ajo ende nuk po ndodh”, ka thënë Sylejman Metushi, ish-drejtor i Spitalit Rajonal

Zvarritja e projektit të ndërtimit të Spitalit Rajonal në Ferizaj, në vlerë prej rreth 10 milionë eurosh, e ka vështirësuar funksionimin e Spitalit të vjetër, kanë thënë të enjten ish-drejtuesit e tij.

Ata kanë organizuar një konferencë për media, me rastin e 23-vjetorit të themelimit të Spitalit të Ferizajt, për të kërkuar që objekti i ri të finalizohet, duke lënë anash “inatet politike ndërmjet pushtetit lokal dhe atij qendror”.