Kosovë

Mungesa e reshjeve shkakton ngordhjen e një numri të madh peshqish në Kamenicë

Foto: Arian Mavriqi
 

Mungesa e reshjeve ka shkaktuar ngordhjen e një numri të madh peshqish në lumin Shtrembër, në qytetin e Kamenicë. Në këtë problem ka hasur fotografi i botës së egër, Arian Mavriqi. Pas njoftimit të tij, në vendin e ngjarjes kanë dalë kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, dhe përfaqësues të shoqatës së peshkatarëve “Mlyshi”, të cilët kanë bërë dislokimin e peshqve në zonat me më shumë ujë

Numër i madh peshqish është gjetur të ngordhur në lumin Shtrembër në qytetin e Kamenicës, për shkak se lumi ka filluar që të thahet pas mungesës së reshjeve të shiut.

Fotografi i botës së egër, Arian Mavriqi, ka hasur në këtë problem gjersa po kryente punën e tij dhe ka lajmëruar menjëherë zyrtarët komunalë.