Kosovë

Ministria rrëzon rregulloren për subvencionimin e energjisë për banorët e Obiliqit

 

Ministria e Zhvillimit Ekonomik e ka vlerësuar të paligjshme Rregulloren për subvencionimin e energjisë elektrike dhe caktimin e kuotës së çmimit më të ulët të energjisë për qytetarët e Obiliqit, kanë konfirmuar zyrtarët e kwsaj komune tw hwnwn.

Zyra për informim ka njoftuar se do t’i rinisin prapë procedurat për miratimin e këtij dokumenti.