Kosovë

Kuvendi i Prizrenit me shumicë votash miraton buxhetin për vitin 2023

 

Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, të enjten, me shumicë votash kanë miratuar buxhetin për vitin 2023. Gjatë shqyrtimit të kësaj politike publike opozitarët nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë kundërshtuar aprovimin me arsyetimin se ky buxhet nuk u shërben qytetarëve, por pushtetarëve.

Për dallim prej tyre, kuvendarët nga radhët e PDK-së kanë vlerësuar se buxheti i vitit të ardhshëm përfshinë të gjithë qytetarët dhe se në saje të tij do të realizohen projekte që përmirësojnë mirëqenien e tyre.